Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:03 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 02:31

Πανελλήνια διάκριση του Παντελή Φλωρόπουλου σε θεατρικό διαγωνισμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έναν από τους τρεις επαίνους του 94ου Καλοκαιρίνειου Θεατρικού Διαγωνισμού 2015 που διεξάγει κάθε χρόνο ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, απέσπασε ο Αγρινιώτης συγγραφέας και δημοσιογράφος Παντελής Φλωρόπουλος για το θεατρικό του έργο «ο Καραγκιόζης… Έλληνας».

Βραβείο απέσπασαν ο Γιώργος Κατσούλας (Αθήνα) με το έργο: «Παραδώστε τους αντιστασιακούς» και ο Άθως Χατζηματθαίου (Κύπρος) για το έργο: «Κραυγή». Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο, χορηγία των Ιδρυμάτων Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού.

Έπαινο απέσπασαν τρεις συγγραφείς: Ειρήνη Παπαδοπούλου (Κατερίνη) για το έργο: «Ο εγκέλαδος». Αντώνιος Ευθυμίου (Μόναχο Γερμανίας) για το έργο: «Ο εκλεκτός του Θεού». Και Παντολέων Φλωρόπουλος (Αγρίνιο) για το έργο: «Ο Καραγκιόζης… Έλληνας».

Την Κριτική Επιτροπή αποτέλεσαν: Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του Φ.Σ. Παρνασσός, Μαρία Μαντουβάλου, Αν. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών και Ελένη Κουντουράκη, Δρ Ν.Ε. Φιλολογίας.

Η απονομή των διακρίσεων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 19.00, στην αίθουσα Κ. Παλαμά του Συλλόγου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ανακοινωθέν του Συλλόγου.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 2237 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 02:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.