Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:15 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 12:47

“Το κορίτσι με το βαμμένο πρόσωπο” (νέος διαγωνισμός) για Δευτέρα 20 Ιουνίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανίδα θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το βαμμένο πρόσωπο» της Γκαπριέλ Κιμ

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 20 Ιουνίου

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το κορίτσι με το βαμμένο πρόσωπο

Μόντενα, Ιταλία, 1582
Η δεκαεπτάχρονη μοδίστρα Σοφία Τζενότι κατηγορείται άδικα για κλοπή. Πάμφτωχη κι απεγνωσμένη, για να μην καταλήξει πόρνη, δέχεται ν΄ ακολουθήσει έναν περιοδεύοντας θίασο. Αρχικά ασχολείται μόνο με τα κοστούμια, αλλά σύντομα ανεβαίνει κι η ίδια στο σανίδι. Εκεί, πάνω στη σκηνή, θα γεννηθεί ένας φλογερός έρωτας ανάμεσα στη Σοφία και τον Μπέπε Μπιάνκι, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Αρλεκίνο.

Η παράσταση του θιάσου στον πύργο ενός αριστοκράτη θα βάλει σε νέες περιπέτειες τη Σοφία, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις ανήθικες προτάσεις του οικοδεσπότη. Όταν την επόμενη μέρα ανακαλύπτουν το πτώμα του, υπεύθυνη για τη δολοφονία θεωρείται η Σοφία.

Ποιος είναι όμως ο πραγματικός ένοχος; Μια ευρηματική παράσταση θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου και μέσα στον φανταστικό κόσμο του θεάτρου θα αποκαλυφθεί η αλήθεια της πραγματικής ζωής.

Διαβάστηκε 2559 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.