Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:19 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 15:13

Καλύτερη εικόνα σε Τουρλίδα και Ιαματικά Λουτρά Αγ. Τριάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στην παραλία της Τουρλίδας και στα Ιαματικά Λουτρά Αγ. Τριάδας

Ενόψει έναρξης της θερινής περιόδου, η ΔΗΚΕΚΑΠ και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ι.Π. Μεσολογγίου ολοκληρώνουν εντός των επομένων δυο ημερών την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των λουομένων στα ιαματικά λουτρά Αγίας Τριάδας και την παραλία Τουρλίδας αντίστοιχα.

Οι παρεμβάσεις αφορούν καθαρισμούς, τοποθέτηση θαλάσσιων ομπρελών, ξύλινων διαδρόμων πρόσβασης, αποδυτηρίων, σημείων παροχής νερού, καθισμάτων και δοχείων απορριμμάτων.

Σε κοινή δήλωσή τους, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΑΠ Αν. Σκαρμούτσος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δημ. Μπαλαμπάνης, σημειώνουν ότι οι εργασίες ανάπλασης του χώρου και για τις δύο πολυσύχναστες τους καλοκαιρινούς μήνες παραλίες ολοκληρώθηκαν χωρίς καθυστερήσεις, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε επιπλέον εξοπλισμός.

Επισημαίνουν δε, ότι ο σεβασμός στο περιβάλλον και στην προσπάθεια της αισθητικής αλλά και της πρακτικής αναβάθμισης των χώρων, είναι υπόθεση συνολική για όλους μας.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1328 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.