Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:31 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Μαϊος 2016 18:51

Οι Αγρινιώτες "Sence of Insanity" κατακτούν το Schoolwave 2016

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Κώστας Βεκιρτζής, ο Νίκος Καλαμπαλίκης, ο Δημήτρης Καραγεώργος και ο Μάριος Πάτσης πριν από δύο χρόνια δημιούργησαν μια μπάντα, με σκοπό να διοχετεύσουν την αγάπη τους για τη metal μουσική και να δημιουργήσουν δική τους.

Δύο χρόνια μετά, οι Sence of Insanity, κατέκτησαν μια θέση στο school wave, το πλέον διαδεδομένο νεανικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, και κάνουν περήφανους τους εαυτούς τους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, αλλά και το νεανικό κοινό του Αγρινίου που αγαπά τη metal, αφού φέτος είναι οι μοναδικοί Αγρινιώτες που κατάφεραν να περάσουν στις οντισιόν, να προχωρήσουν στη δεύτερη φάση του school wave και τελικά, να αποτελέσουν μία από τις 22 μπάντες που θα παίξουν μουσική στο τριήμερο φεστιβάλ (8,9 και 10 Ιουλίου) στο Θέατρο Βράχων.

O Κώστας (φωνητικά), ο Νίκος (κιθάρα) , ο Δημήτρης (ντράμς) και ο Μάριος (μπάσο) από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να συνθέτουν τα πρώτα τους κομμάτια, να γράφουν μουσική και να ηχογραφούν , κατάλαβαν πως αξίζει να συνεχίσουν την προσπάθεια. Μέχρι σήμερα έχουν στο ενεργητικό τους 13 δικά τους κομμάτια (μουσική και στίχοι), με τη μουσική τους να κατατάσσεται στην κατηγορία του metalcore/deathcore.

pol-sense-of-insanity3


Όλοι τους ζουν και εργάζονται – παρά το νεαρό της ηλικίας τους- στο Αγρίνιο. Από εδώ δημιουργούν τη μουσική τους και ψάχνουν χρόνο μέσα στη μέρα τους, μεταξύ δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων για να αφιερώσουν στους Sence of Insanity.


Μέχρι σήμερα, έχουν παρουσιάσει τη μουσική τους σε τρία live festival: Στην Αθήνα , στις 20 Σεπτεμβρίου (just another fest vol.1 στο ΑΝ club ), στις 13 Νοεμβρίου στο ΑΝ club live, στις 12 Δεκεμβρίου στο Fame Rock Bar Live και στο Αγρίνιο στις 23 Δεκεμβρίου “Loal Hero Fest vol.1” στο Dewars.

Δείτε περισσότερο υλικό στο κανάλι τους στο youtube EΔΩ

Η επομένη τους εμφάνισή είναι στις 24 Ιουνίου στο Core Fest vol.2, επίσης στο Αn club, στην Αθήνα και μετά από αυτό θα εστιάσουν όλη τους την προσοχή για μια πολύ καλή εμφάνιση στο Schoolwave ,στην Αθήνα, στο Θέατρο Βράχων

pol-sense-of-insanity2


«Το Schowave ήταν για εμάς ένας στόχος που επετεύχθη και θεωρούμε ότι θα βοηθήσει στην αναγνώριση της μπάντας. Είναι ένας καλός δρόμος που ανοίγεται για εμάς. Είμαστε όλοι από το Αγρίνιο, μια επαρχιακή πόλη , που όπως είναι λογικό, οι δυνατότητες είναι περιορισμένες και προσπαθούμε, με τα λίγα εφόδια που έχουμε, να αναδείξουμε την προσπάθειά μας», λένε οι Sence of Insanity στο agriniopress.gr


Η σελίδα τους στο facebook:https://www.facebook.com/SenseofInsanity/?fref=ts

pol-sense-of-insanity4


πηγή: http://agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 2882 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.