Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:53 πμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 19:50

Συνέντευξη τύπου από την Τριχωνίδα Α.Ε.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την υλοποίηση του τοπικού προγράμματος προσέγγιση Leader, στο πλαίσιο του Άξονα 4 του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της προηγούμενης περιόδου, ενώ καλείται στο επόμενο διάστημα να σχεδιάσει ένα Νέο Πρόγραμμα και να υποβάλλει πρόταση για την εξασφάλιση Νέων Πόρων σε σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και στο πλαίσιο του Μέτρου 19 του Νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 με τίτλο «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD)-Leader».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. κ. Γιώργος Παπαναστασίου, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, ώρα 12:00 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων (2ος όροφος) του Δημοτικού Καταστήματος Καινουρίου.

πηγή: http://agrinioreport.com

Διαβάστηκε 1341 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 19:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.