Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:44 πμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 18:32

Διαδικτυακός ο Ορειβατικός Σύλλογος Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Μεσολογγίου επιτέλους απέκτησε ιστοσελίδα στο ιντερνέτ . Η διεύθυνσή της είναι : www.eosmesologgiou.gr

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την ορειβασία, διαδρομές στα βουνά και σε περιοχές φυσικού κάλλους της Αιτωλοακαρνανίας, ανακοινώσεις, πληροφορίες για τον σύλλογο και το καταφύγιο, φωτογραφίες, βίντεο κλπ.

Οι διαδρομές είναι καταγραφές με GPS και δίνουν την περιγραφή και τα χαρακτηριστικά της κάθε διαδρομής όπως, αποστάσεις, υψόμετρα, βαθμούς δυσκολίας κλπ και συνοδεύονται από χάρτες, βίντεο και φωτογραφίες. Όποιος διαθέτει συσκευή GPS μπορεί πολύ εύκολα να κατεβάσει και να ακολουθήσει τις διαδρομές.

Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη για χρήση σε computer, tablet και smartphone και έχει άμεση σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα.

Mέσω της ιστοσελίδας o Ορειβατικός Σύλλογος Μεσολογγίου προσδοκά εκτός των άλλων, να συμβάλειστην ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού της πόλης , απευθυνόμενοι κυρίως σ’ αυτούς που ενδιαφέρονται για την ορειβασία την αναρρίχηση, το φυσικό περιβάλλον και τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής μας οι οποίοι είναι πλέον προσβάσιμοι και μέσω ορεινών μονοπατιών.

Η ιστοσελίδα θα αναβαθμίζεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο υλικό φιλοδοξώντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ορειβασία και την ανάδειξη του τόπου μας.

Το Δ.Σ. του Ορειβατικού Μεσολογγίου ευχαριστεί «τον φίλο και συν-ορειβάτη μας Σπύρο Σκαλιώτη για την άψογη δουλειά του, ο οποίος όχι μόνο δημιούργησε αφιλοκερδώς μια ιστοσελίδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας, αλλά ανέχτηκε με υπομονή και συγκατάβαση τις ιδιοτροπίες μας κατά την διάρκεια της κατασκευής της».

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 940 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.