Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:07 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 17:50

Αναγνώριση στην προσφορά του Λάμπρου Δημητρογιάννη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλης αναγνώρισης για την κοινωνική του προσφορά έτυχε πριν λίγες ημέρες ο αγρινιώτης πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης, από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Έχοντας υπόψιν τις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που υπάρχουν για φοιτητές, ο κ.Δημητρογιάννης, λίγο πριν τη αποχώρησή του από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αργολίδας, υλοποίησε την έναρξη δωρεάν προγράμματος περίθαλψης για τους φοιτητές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της πόλης του Ναυπλίου.

Βάσει αυτού του προγράμματος οι φοιτητές έχουν άμεση πρόσβαση δωρεάν στα νοσοκομεία  Άργους και Ναυπλίου, ενώ δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην αντιμετώπιση γυναικολογικών περιστατικών, λόγω της μεγάλης ποσόστωσης γυναικών στο συγκεκριμένο τμήμα. Οι φοιτητές έχουν δωρεάν πρόσβαση για κάθε είδους ιατρική περίθαλψη και διενέργεια εξετάσεων. Με αυτό τον τρόπο στηρίζεται έμπρακτα ο φοιτητικός πληθυσμός της Αργολίδας και βελτιώνεται η παρεχόμενη υγειονομική περίθαλψη.

Προσφάτως, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, μέσω του αντιπρύτανη φοιτητικών θεμάτων κ. Χρήστου Καρδαρά, αναγνώρισε τη συμβολή του Λάμπρου Δημητρογιάννη στη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης των φοιτητών αποστέλλοντάς του ανάλογη ευχαριστήρια επιστολή.

Το κοινωνικό έργο του κ. Δημητρογιάννη έχει αναγνωριστεί και από άλλους φορείς, όπως συλλόγους Αμεα , ατόμων με σκλήρυνσης κατά πλάκας, χρόνιους πάσχοντες κ.α.

Σημειώνεται ωστόσο ότι από τη σημερινή κυβέρνηση κρίθηκε ως ‘ανεπαρκής’ και αποχώρησε από τη διοίκηση του νοσοκομείου Αργολίδας, κυρίως για πολιτικούς λόγους, όπως έγινε και σε άλλους ικανούς διοικητές.

πηγή: http://agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 2875 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.