Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:27 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 18:41

Τον Ιούνιο το πρώτο Φεστιβάλ Υγείας, Ενημέρωσης, Πρόληψης και Αγάπης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα – Παράρτημα Πάτρας (ΕΛΕΑΝΑ), την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπισης της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα (ΕΕΑΣΚΠ) και τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Αχαΐας «ΑγκαλιάΖΩ», συνδιοργανώνουν το Πρώτο Φεστιβάλ Υγείας Ενημέρωσης, Πρόληψης και Αγάπης, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της πλαζ του ΕΟΤ στην Πάτρα, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Ήδη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνη Χαροκόπο πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Συλλόγων «ΕΛΕΑΝΑ», «ΕΕΑΣΚΠ» και «ΑγκαλιάΖΩ», κατά την οποία αποφασίστηκε η στενή συνεργασία όλων με μόνο σκοπό την ενημέρωση των συμπολιτών μας για την πρόληψη.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα υπάρχουν:
• Ενημερωτικά περίπτερα από συλλόγους της περιοχής του Ν. Αχαΐας με την παρουσία εξειδικευμένων ιατρών.
• Δωροεκθέσεις – Μπαζάρ των συνδιοργανωτών
Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• Διάφορα ψυχαγωγικά δρώμενα.
• Αθλήματα, όπως αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, σκάκι, τάβλι, άλλα επιτραπέζια παιχνίδια.
• Θέατρο Σκιών.

Να σημειωθεί πως το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από το Χορευτικό και Καλλιτεχνικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων, καθώς και την ορχήστρα του Δήμου Πατρέων.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 978 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.