Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:59 πμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 18:24

Ξεκινά η ασφαλτόστρωση του παραλιακού δρόμου της Πλαγιάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εγκαταστάθηκε χθες, Παρασκευή 8/4/2016, στην Τοπική Κοινότητα Πλαγιάς του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας , παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας  Χριστίνας Σταρακά ο εργολάβος για το έργο που αφορά στην ασφαλτόστρωση του παραλιακού δρόμου του της Πλαγιάς,  με προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και με αντικείμενο την βελτίωση της βατότητας του δρόμου προς την παραλία Τ.Δ. Πλαγιάς σε μήκος 1500μ. Πρόκειται να γίνει αποκατάσταση του υπάρχοντος οδοστρώματος σε μήκος 1200μ. και διαμόρφωση νέου σε μήκος 300μ. με παράλληλες εργασίες οδοστρωσίας, κατασκευής σωληνωτού οχετού, τάφρου και ασφαλτικών καθώς και με νέα σήμανση.

Η κ.Σταρακά δήλωσε σχετικά: «Ικανοποιείται ένα ακόμη χρόνιο αίτημα τοπικής κοινωνίας της Αιτωλοακαρνανίας με την εγκατάσταση του εργολάβου στο έργο του παραλιακού δρόμου της Πλαγιάς. Μέριμνά μας η καλύτερη πρόσβαση παντού και οι υποδομές που μπορούν να δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στην ύπαιθρό μας όταν οι οικονομικές συνθήκες γίνουν ευνοϊκότερες».

Διαβάστηκε 960 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 18:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.