Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:04 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 18:07

Το Γυμνάσιο Παναιτωλίου συμμετέχει στην Εβδομάδα Εθελοντισμού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Γυμνάσιο Παναιτωλίου, στα πλαίσια του μαθήματος «Βιωματικές Δράσεις» της Γ’ Τάξης με θέμα «Αειφόρο-Πράσινο Σχολείο» και σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και την εβδομάδα εθελοντισμού, αποφάσισε να συμμετέχει σε δύο δραστηριότητες:

1ον) Την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης* και ρούχων** για το Χαμόγελο του Παιδιού. Η συλλογή θα γίνει από την Δευτέρα 4 Απριλίου έως και την Τετάρτη 13 Απριλίου και η διανομή τους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου. Τα είδη πρώτης ανάγκης  και τα ρούχα θα συγκεντρωθούν  στο γραφείο των καθηγητών του σχολείου.

* Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κλπ),

*   Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες)

*   Είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων),

*   Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες) 

** Ρούχα για παιδιά ηλικίας 5 χρόνων και άνω

2ονΤον καθαρισμό της Πλατείας της Μάνας (συμβολή Χαρ. Τρικούπη και οδού Νέας Αβόρανης) καθώς και της πλατείας Ομονοίας. Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου και σε αυτόν καλούμε να συμμετάσχουν όσοι γονείς των μαθητών επιθυμούν.

«ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ,  ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Διαβάστηκε 1083 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 18:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.