Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:59 πμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 18:05

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό Κουβαρά – Φυτειών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Διευθυντής Αστυνομίας Ακαρνανίας έλαβε απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύσουν στην Επαρχιακή Οδό Κουβαρά – Φυτειών, για την κατασκευή του έργου « βελτίωση οδού Κουβαράς – Φυτείες – Αστακός και Φυτείες – Κατούνα – Μύτικα (φαση α΄)». H απόφαση ελήφθη με σκοπό στην απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών και στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα, για το χρονικό δaιάστημα από 9/4/2016 έως 19/4/2016, αποφασίστηκε η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Κουβαρά – Φυτειών, και η διεξαγωγή της μέσω παρακαμπτήριας οδού μήκους 90 μέτρων, καθώς και ο περιορισμός των ορίων ταχύτητας, για την κατασκευή του Κόμβου 1 του έργου του θέματος, σύμφωνα με την εργοταξιακή σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου,

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗΣ ΑΤ.Ε.», να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη εργοταξιακή σήμανση.

Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης ανατέθηκαν στο Α.Τ. Κατούνας.

Διαβάστηκε 863 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 18:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.