Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 18:53

Ανοίγει δύο καταστήματα στο Αγρίνιο ο «Μασούτης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο καταστήματα super-market αναμένεται να ανοίξει το αμέσως επόμενο διάστημα στο Αγρίνιο η εταιρεία «Μασούτης». Πρόκειται για έναν κολοσσό του χώρου λιανικής πώλησης τροφίμων-ποτών και αναμένεται σύντομα να ανοίξουν αιτήσεις για αρκετές θέσεις εργασίας, ώστε να στελεχωθούν τα καταστήματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agriniovoice.gr, η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη προσανατολίζεται στην επέκτασή της στην Αθήνα και γενικότερα στο νότιο χώρο της Ελλάδας και μέσα στα πλάνα της είναι και η λειτουργία δύο καταστημάτων στο Αγρίνιο. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν τα καταστήματα σε Ιωάννινα και Πρέβεζα το τελευταίο διάστημα, με το Αγρίνιο να είναι ο επόμενος «σταθμός», ενώ στόχος της εταιρείας είναι η υλοποίηση των πλάνων της μέσα στο 2016!

Ο «Μασούτης» θεωρείται ένας από τους καλύτερους εργοδότες της χώρας, απασχολεί περισσότερους από 6.300 εργαζομένους και διαθέτει 253 καταστήματα (234 super-market και 19 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry) σε όλη τη χώρα. Καλύπτει, δε, γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ήπειρου, την Εύβοια και τα νησιά Λήμνο και Λέσβο.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 6076 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.