Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:34 μμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 20:52

Hμερίδα του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.)

Για την παρουσίαση των Νέων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ

Ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.), στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Μαρτίου στην αίθουσα του ΤΕΕ Αγρινίου.
Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο κος Γρηγόρης Καλαμακίδης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., με 25ετη εμπειρία σε επιχορηγούμενα προγράμματα. Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν τα τέσσερα νέα προγράμματα που επιχορηγούν επενδυτικά σχέδια επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ 2007-2014. Παράλληλα, έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τον τρόπο που σχεδιάζεται ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος.
Σημειώνεται πως τα τέσσερα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 είναι τα εξής: «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές», «Ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών», «Νεοφυής επιχειρηματικότητα», «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επιχειρηματίες του νομού αλλά και νέοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, ενεργά και μή μέλη του Συνδέσμου, καθώς η εκδήλωση ήταν ανοικτή στο κοινό.
Ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.) υπογραμμίζει ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στους επιχειρηματίες και σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό για την ενημέρωσή τους επί των προγραμμάτων.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

Ι.Σταΐκου 6, Αγρίνιο


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 1640 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 21:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.