Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:51 μμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 14:56

Eργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Πρόδρομος προς Γουριώτισσα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άρχισαν να εργάζονται τα συνεργεία στο δρόμο Πρόδρομος προς Γουριώτισσα ώστε να προχωρήσουν τις απαραίτητες εργασίες και στηνασφαλτόστρωσή του.

Οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση, ξεκίνησαν λίγο έξω από τον Πρόδρομο και πλέον έχουν προχωρήσει και το έργο αυτό θα δώσει μεγάλη ανακούφιση στους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Το συγκεκριμένο έργο είχε δρομολογηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας «Συντήρηση της 33ης Επαρχιακής Οδού στο τμήμα από διασταύρωση Ε.Ο. έως Πρόδρομο, έτους 2013-2014», με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει τη συνέχιση της ασφαλτόστρωσης του οδικού τμήματος από το τοπικό διαμέρισμα Προδρόμου και προς την 33ης επαρχιακή οδό ενώ, παράλληλα, θα εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού τάφρων, κατασκευή σωληνωτών οχετών, οδοστρωσία, ασφαλτικά και σήμανση κάθετη και οριζόντια.

Η χρηματοδότηση του έργου έχει εξασφαλιστεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

http://xiromeronews.blogspot.gr

πηγή: http://agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1543 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 19:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.