Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:57 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 15:17

Ημερίδα για τον καρκίνο του δέρματος στην Καψοράχη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιατρική ημερίδα με θέμα «Πρόληψη και συμβουλευτική καθοδήγηση για τον καρκίνο του Δέρματος» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016, στις 11.30 το πρωί, στο Δημοτικό Σχολείο Καψοράχης Μακρυνείας (αμέσως μετά από την Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων).

Ο σύλλογος «Αδελφότητα Καψοραχιτών – Παλαιοχωριτών Μακρυνείας ‘ο Άγιος Νικόλαος’» εκτός από τις πολιτιστικές του δραστηριότητες «αγγίζει» και θέματα υγείας. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την ευαισθητοποίηση του κόσμου στις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Πανεπιστημιακής Κλινικής του νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός, διευθύντρια της οποίας είναι η καθηγήτρια Χριστίνα Αντωνίου και υπεύθυνος της καμπάνιας ο καθηγητής Αλέξανδρος Στρατηγός και αφορά όλες τις ηλικίες.

Η συντοπίτισσα δερματολόγος αφροδισιολόγος Φωτεινή Μπαγιώργου του Κωνσταντίνου και ο δερματολόγος Ιωάννης Βενετσάνος του Παναγιώτη ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συλλόγου για την ενημέρωση και εξέταση των πολιτών.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1516 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.