Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:25 μμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 14:23

“Fun(k)y Ιστορίες” του Στέλιου Γενεράλη: το Τεύχος#2 κυκλόφορησε! [Music Videos]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Fun(k)y Stories

Τεύχος #2

"It’s Called P.R."

by

Stelios Generalis

Στο 2ο τεύχος της σειράς "Fun(k)y Stories" του Στέλιου Γενεράλη με τίτλο "It’s Called P.R.", σατιρίζεται το παρασκήνιο της μουσικής βιομηχανίας που συντηρείται από ομάδες ατόμων κοινής αισθητικής και ηθικής, τα οποία επωφελούμενα καίριες θέσεις που κατέχουν, λειτουργούν ως τροχοπέδη στις τέχνες προσδοκώντας ίδια οφέλη.

Δείτε το εδώ:

*Προτείνεται η στερεοφωνική ακρόαση (με τη χρήση ακουστικών) για καλύτερο αποτέλεσμα*

(πατήστε [C] για Ελληνικούς υποτίτλους)

Fun(k)y Ιστορίες:

"Funny ή Funky..? Ίσως και τα δυο.. Ιστορίες για σκέψη και περισυλλογή.. Η ζωή είναι μερικές φορές αστεία με funky τρόπο.."
Στέλιος Γενεράλης

Ο Στέλιος Γενεράλης μέσα από την ιδιόρρυθμη καλλιτεχνική μάτια του, σατιρίζει και καυτηριάζει τα "κακώς κείμενα" που μαστίζουν την καθημερινότητα της σύγχρονης κοινωνίας με τη σειρά μουσικών βίντεο "Fun(k)y Stories".

Η σειρά παρουσιάζεται εν είδει ψηφιακού βιντεο-κόμικ σε αυτοτελή "τεύχη", με funk μουσική και πρωτότυπα βίντεο εικόνων & animation, τα οποία έχει επιμεληθεί εξ’ολοκλήρου ο ίδιος.

Δείτε εδώ το Τεύχος#1 με τίτλο "The New Way" :

Available in

iTunes | Spotify | Deezer

and all digital stores by

Ⓟ & ⓒ Zoe Music (2020)

Διαβάστηκε 601 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.