Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:02 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 11:48

Νέο μοριακό έλεγχο για κορονοϊό σε εργαζόμενους και αιρετούς πραγματοποίησε ο Δήμος Αμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της προστασίας του προσωπικού του, ο Δήμος Αμφιλοχίας, σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, προχώρησε ξανά σήμερα σε μοριακό έλεγχο εργαζομένων και αιρετών για τον κορονοϊό, από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Ο έλεγχος ήταν προαιρετικός και σε αυτόν υποβλήθηκαν τόσο οι υπάλληλοι που εργάζονται εντός του Δημαρχείου όσο κι εκείνοι που απασχολούνται σε εξωτερικά τμήματα, μόνιμοι, συμβασιούχοι και ωφελούμενοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Ο μοριακός έλεγχος είναι εντελώς ανώδυνος και πραγματοποιείται με τη λήψη δείγματος δια του στόματος. Τα αποτελέσματα βγαίνουν εντός 24 ωρών και ασθενείς που τυχόν θα βρεθούν θετικοί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από τον ΕΟΔΥ.

Διαβάστηκε 444 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.