Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:32 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 19:07

Ευχάριστη έκπληξη ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του Μεσολογγίου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια διαφορετική νότα δίνει φέτος το Μεσολόγγι καθώς τις τελευταίες μέρες το κέντρο της πόλης έχει μεταμορφωθεί.

Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Δήμος με τον διάκοσμο που επιμελήθηκε ο ίδιος μαζί με το Πνευματικό του Κέντρο που κάνει την διαφορά! Στεφάνια με λαμπάκια και μεγάλες κόκκινες κορδέλες, φωτισμένα φαναράκια και άλλα καλαίσθητα στολίδια έχουν ήδη μπει στο κέντρο της πόλης και συγκεντρώνουν πολύ ευμενή σχόλια!

Πληροφορίες της Συνείδησης αναφέρουν ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα μπει και το δέντρο που θα είναι και αυτό αρκούντως εντυπωσιακό και θεματικό ενώ ο στολισμός επεκτείνεται φυσικά και στις άλλες περιοχές, Αιτωλικό, Νεοχώρι κ.α. «Το Μεσολόγγι και ο Δήμος μας φέτος θα είναι ένας ελκυστικός τόπος, μακάρι να μπορέσουν και τα μαγαζιά να ανοίξουν και να βοηθηθούν από αυτή την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργείται» μας είπαν ο Πρόεδρος του Π.Κ. Γιώργος Σωτηρακόπουλος και η αρμόδια αντιδήμαρχος Φόνη Μελαχρή.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 691 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.