Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:28 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 18:38

Προσλήψεις στο υπουργείο Παιδείας – Ποιους αφορά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσλήψεις 621 μελών Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών για το διδακτικό έτος 2020-2021. Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέες προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν άμεσα σε σχολεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων προσλαμβάνονται 621 μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού:

-541 κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων και 80 κλάδου ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών.

Θα προσληφθούν ως προσωρινοί αναπληρωτές με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς» για το διδακτικό έτος 2020-2021.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία σε σχολική μονάδα, εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους, σύμφωνα με την απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης. Επιπλέον, θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερώνονται για τη διαδικασία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης στις σχολικές μονάδες ή ομάδες σχολικών μονάδων.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστηκε 568 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία