Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:12 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 00:21

Ξηρόμερο: Συνάντηση του Δημάρχου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση του Δημάρχου Ξηρομέρου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας, Ταξίαρχο Νταλαχάνη Ιωάννη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/11/2020.

Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η αντιμετώπιση της πανδημίας και η πρόληψη διασποράς του επικίνδυνου κορονοϊού COVID 19, στο μέτρο αρμοδιοτήτων Αυτοδιοίκησης και Αστυνομίας.

Επισημάνθηκαν τόσο τα γενικά μέτρα, όσο και τα ειδικότερα, που λόγω των εορταστικών ημερών (Αγίου Νικολάου) απαιτείται να αυστηροποιηθούν τα μέτρα και οι έλεγχοι.

Στα πλαίσια αυτά γίνεται για άλλη μια φορά ,σύσταση στους δημότες μας, να επιστήσουν την προσοχή τους στην πρόληψη διασποράς, να τηρούν τα μέτρα προστασίας και να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό σε εκκλησίες, δημόσιες παρουσίες και κοινωνικές συναναστροφές. Οφείλουμε να βγούμε από αυτή την πανδημία όλοι μαζί.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 641 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.