Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:57 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 11:08

Έχανε λίγο πιο αξιοπρεπώς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Και σήμερα θα καταπιαστώ με το Τσάμπιονς λιγκ και πιο συγκεκριμένα, με την αμφίρροπη αναμέτρηση της Κράσνονταρ με τη Ρεν. Θεωρητικά οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για τη 3η θέση στον όμιλό τους.

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Μάθε τα πάντα για την γκανιότα στο στοίχημα

Έχουν φέρει ως τώρα τα ίδια αποτελέσματα (0-1-3) ενώ στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Γαλλία ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Κρίνοντας λοιπόν μόνο από τα αποτελέσματα, δηλαδή τα σκορ, η εντύπωση που σχηματίζω είναι ότι η ομάδα που πάλεψε λίγο παραπάνω ήταν Κράσνονταρ. 

Την είδα στα ματς με τη Σεβίλλη τα οποία έχασε στο όριο, 3-2 (με ανατροπή) στην Ισπανία και 2-1 στην έδρα της στο 95΄. Η Ρεν έχει ως δείγμα την ήττα με 1-0 στη Σεβίλλη, (σε ένα φεγγάρι όμως που οι Ισπανοί πελαγοδρομούσαν γενικότερα) και τις δύο ήττες από τη Τσέλσι με 3-0 εκτός και 2-1 εντός.

Το αγωνιστικό ρεπορτάζ δείχνει κάποια θέματα με απουσίες στους Γάλλους αλλά εκτιμώ δεν θα επηρεάσουν. Σε αυτό το επίπεδο όποιος και να έρχεται από το παγκο θέλει να διακριθεί. Προβλήματα πολύ λιγότερα έχει η Κράσνονταρ συνεπώς υπάρχει μία ελαφριά κλίση της ζυγαριάς υπέρ των γηπεδούχων. Κάπως έτσι καταλήγω στην μη ήττα της έδρας με ζητούμενο βέβαια τον άσο.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Champions League στο Foxbet

Διαβάστηκε 685 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.