Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:51 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 11:04

Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα”: Χαιρετισμός για την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χαιρετισμός για την 3η Δεκεμβρίου 2020 Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρία, το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στέλνει το δικό του μήνυμα για να υπενθυμίσει σε όλους μας τις υποχρεώσεις που έχει η κοινωνία για ισότιμη αντιμετώπιση των αδύναμων συνανθρώπων μας.

Το Εργαστήρι μας από το 1990 εστιάζει στα δικαιώματα και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των ανθρώπων με νοητική υστέρηση, αυτισμό και συνοδές αναπηρίες. Παραμένει βαθιά προσηλωμένο στον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, για δημιουργία ίσων ευκαιριών, αξιοπρεπή διαβίωση, κοινωνική αποδοχή και ένταξη των συνανθρώπων μας που δεν μπορούν να διεκδικήσουν από μόνοι τους τα αυτονόητα για μια ζωή χωρίς διακρίσεις.

Χρέος της πολιτείας είναι η έμπρακτη υπεράσπιση και αμέριστη αλληλεγγύη υπέρ των αδύναμων συνανθρώπων μας. Οφείλει να σταθεί αρωγός σε δομές που ενισχύουν το κράτος πρόνοιας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Η Πρόεδρος Διονυσία Σαμαντά

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 489 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.