Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:48 πμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 18:37

Ορίστηκε η επανεκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ημερομηνία που θα επανεκδικαστεί (κατόπιν της εντολής του CAS) η υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης αποφάσισε να ορίσει επιτέλους η νεοσύστατη Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Μέσα στο προσεχές διάστημα θα παιχτεί το επόμενο επεισόδιο της πολύκροτης υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

Έπειτα από πολλούς μήνες αναμονής, η νεοσύστατη Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάλεσε τον «δικέφαλο του Βορρά», την ακριτική ΠΑΕ και τον Ολυμπιακό να παραστούν στην επανεκδίκαση της υπόθεσης την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Η επανεκδίκαση αποτελεί εντολή του CAS, το οποίο το περασμένο καλοκαίρι είχε αποφασίσει ότι η Επιτροπή Εφέσεων έπρεπε να μπει στην ουσία της υπόθεσης και όχι απλώς να επιβάλλει ποινές βάσει του πορίσματος της ΕΕΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί αρχικά με αφαίρεση 7 βαθμών και η Ξάνθη με αφαίρεση 12 βαθμών, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε πάρει πίσω τους βαθμούς μετά την απόφαση του CAS.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστηκε 574 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.