Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:47 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 23:20

Φωτοβολταϊκά: πληρωμές τιμολογίων έως 65.000 ευρώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε η εξόφληση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές για την παραγωγή Αυγούστου 2020, που εφαρμόζουν το σύστημα της αυτοτιμολόγησης.

Ειδικότερα, ο ΔΑΠΕΕΠ έχει προχωρήσει με διαδοχικές εντολές σε πληρωμές περίπου 8000 τιμολογίων έως του ποσού των 65.000,00 ευρώ περίπου. Οι πληρωμές αυτές αντιπροσωπεύουν το 90% των παραγωγών της αυτοτιμολόγησης για το μήνα Αύγουστο 2020.

Υπογραμμίζεται ότι οι παραγωγοί μπορούν πλέον εύκολα και άμεσα να υπαχθούν στη διαδικασία της αυτοτιμολόγησης, μέσω του νέου ιστότοπου του ΔΑΠΕΕΠ. Σχετικές πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη παρέχει το Τμήμα Φωτοβολταϊκών της Ένωσης Αγρινίου, στα κεντρικά γραφεία του συνεταιρισμού, στην Παπαϊωάνου 23 στο Αγρίνιο.

Ήδη μεγάλος αριθμός παραγωγών αξιοποιώντας την απλοποιημένη διαδικασία γράφτηκε στην υπηρεσία, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των τιμολογίων που εξοφλήθηκε νωρίτερα.

Διαβάστηκε 669 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία