Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:55 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 17:56

Διάκριση μαθήτριας 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου είναι υπερήφανη με τη μαθήτρια της Β΄ τάξης Καρβούνη Νικολίτσα του Λεωνίδα, η οποία διακρίθηκε στο διαγωνισμό γραπτού δοκιμίου με τίτλο «Η Μάχη των Θερμοπυλών και η Ναυμαχία της Σαλαμίνας 2.500 χρόνια μετά. Αποτιμούμε τα δύο γεγονότα ως προς τη σημασία τους για τον σύγχρονο κόσμο και τον πολιτισμό» στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», τον οποίο είχε προκηρύξει το Ίδρυμα Μ. Β. Βαρδινογιάννη.

Η επιτυχία της Νικολίτσας, η οποία συγκαταλέγεται  στους τρεις νικητές, οι οποίοι θα βραβευτούν από το Ίδρυμα, μας κάνει υπερήφανους και μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα, σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, εξαιτίας της πανδημίας. Ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει προσπάθεια, επιμέλεια, θέληση, συγκέντρωση, στοχοπροσήλωση και φιλοδοξία, το αδύνατο γίνεται δυνατό.

Ο διευθυντής και οι καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου συγχαίρουμε την Καρβούνη Νικολίτσα, της ευχόμαστε «αιέν αριστεύειν» και να πορεύεται «πάντα ψηλά, πάντα μπροστά, με την καρδιά να κοιτάζει στον ουρανό και τα πόδια να πατάνε γερά στη γη».

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 498 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.