Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:13 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 14:40

Συνεργασία Θ. Βασιλόπουλου – Ι. Καλαβρουζιώτη για την επιστημονική στήριξη του πρωτογενούς τομέα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πλαίσιο συνεργασίας που χρειάζεται να αναπτυχθεί για την προώθηση προγραμμάτων ανάπτυξης και στήριξης της  υπαίθρου εξέτασαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης  Θεόδωρος Βασιλόπουλος με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Δυτικής Ελλάδας Κοσμήτορα του ΕΑΠ Ιωάννη Καλαβρουζιώτη,  κατά τη διάρκειά  συνάντησής τους στην Πάτρα την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020. 

Ζητούμενο είναι να υπάρξει το επίπεδο εκείνο συνεργασίας συμβουλευτικής και προτάσεων για ενδιαφερομένους συνεταιρισμούς και αγρότες με σκοπό την βελτίωση των πρακτικών γεωργικής παραγωγής.  

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε τον κ. Καλαβρουζιώτη για την συνεργασία, τόνισε: «Οι συναντήσεις με εκπροσώπους επιστημονικών φορέων και ιδρυμάτων θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα. Πρώτιστος στόχος είναι να δώσουμε στον πρωτογενή τομέα της Περιφέρειάς μας όλα εκείνα τα επιστημονικά εργαλεία που απαιτούνται για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί στην παγκόσμια αγορά». Στην συνάντηση συμμετείχε και το μέλος του ΠΣΕΚ Δυτικής Ελλάδας Μάριος Πραπόπουλος.

Διαβάστηκε 521 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.