Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:45 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 18:51

Στη λίστα ΚΑΔ των πληττόμενων μπαίνουν και τα σχολικά κυλικεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θέση στη λίστα με τους ΚΑΔ των επιχειρήσεων που πλήττονται από το lockdown βρίσκουν εν τέλει τα σχολικά κυλικεία.

Αυτό υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο οποίος σήμερα έδωσε λεπτομέρειες και για τη μέθοδο αγορών «click away», που θα τεθεί σε εφαρμογή με την άρση του lockdown για το λιανεμπόριο.

Σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη, που μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», όταν εκδόθηκε η πρώτη ΚΥΑ για το lockdown και τους πληττόμενους, τα σχολεία ήταν σε λειτουργία, με συνέπεια να μην υπαχθούν τα σχολικά κυλικεία στη λίστα των ΚΑΔ. Πλέον, όπως είπε, τα κυλικεία των σχολείων θα ενταχθούν στη λίστα των ΚΑΔ, κάτι που θα ρυθμιστεί με τη νέα ΚΥΑ που θα εκδοθεί για την παράταση των μέτρων του lockdown.

Σε ό,τι αφορά την οικονομική ενίσχυση που θα λάβουν τα κυλικεία, ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης παρέπεμψε στο υπουργείο Οικονομικών, το οποίο θα δώσει τις σχετικές διευκρινίσεις. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη έχει «κλειδώσει» το σενάριο για την επέκταση του lockdown μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Σχετικά με την επαναλειτουργία των σχολείων, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επισήμανε, νωρίτερα, ότι ο στόχος είναι να ανοίξουν το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 619 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.