Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:42 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 18:22

Παναιτωλικός: Οι 2 τελικές έγιναν 8

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εικόνα του Παναιτωλικού με την έντονη επιθετική αδυναμία, απλώς επιβεβαιώνεται και με τους αριθμούς. Σε 9 αγώνες έχει 3 γκολ (όλα με στημένη μπάλα) και 45 τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία. Που σημαίνει ότι απειλεί 5 φορές ανά αγώνα!

Ο μέσος όρος όλα τα χρόνια που αγωνίζεται στη Super League είναι λίγο πάνω από 9 τελικές ανά αγώνα. Δηλαδή φέτος τον κατέβασε σχεδόν στο μισό. Υπάρχουν δύο ματς που… το τερμάτισε. Στο Περιστέρι είχε 3 και στη Λαμία 2 τελικές!

Η καλύτερη επίδοση σημειώθηκε στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 8 τελικές. Επίδοση που ισοφάρισε πριν λίγες μέρες με τον Άρη.

Είναι εμφανές ότι ο Δέλλας από την πρώτη μέρα που ήρθε έβαλε ως στόχο την βελτίωση της ανάπτυξης, το πιο επιθετικό πνεύμα και την παραγωγή φάσεων. Είναι νωρίς να δούμε αποτελέσματα αυτής της δουλειάς, αλλά προς το παρόν κρατάμε αυτό το 8 τελικές με Άρη που είναι μια ακτίδα φωτός.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 647 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.