Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:38 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 14:19

Φωταγώγηση της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας σε βάρος των γυναικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας σε βάρος των γυναικών» και τη σταθερή συνέργειά της με την Ελληνική Αστυνομία και την πλατφόρμα δράσης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ενδοοικογενειακή βία, που ξεκίνησε στις 8 Μαρτίου 2020 (Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών), η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ενεργοποιεί συμβολικά σήμερα (17:00-18:00) εκτάκτως τον διακοσμητικό φωτισμό της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης», ενώ σχετικό μήνυμα θα προβάλλεται από τον ηλεκτρονικό πίνακα του σταθμού διοδίων.

Η υποστήριξη των δικαιωμάτων της γυναίκας, όπως και η σταθερή αναβάθμιση και προάσπιση της θέσης της στην κοινωνία,
αποτελεί διακηρυγμένη θέση της παραχωρησιούχου στο πλαίσιο του εταιρικού της ακτιβισμού, ενώ οι σχετικές δράσεις που θα εξελιχθούν μετά την παρέλευση της πανδημίας, αποτελούν ήδη αντικείμενο επεξεργασίας από ομάδα εργασίας εθελοντριών της Δυτικής Ελλάδας.

Σε συνάντηση συντονισμού που έλαβε χώρα στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Αρχηγού κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη και των υπευθύνων της δράσης, κυριών Ιωάννας Ροτζιώκου (Αστυνόμου Β’) Εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
και Σοφίας Κυριάκου (Υπαστυνόμου Α’) Εκπροσώπου του Τμήματος Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. εκπροσώπησε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης κ. Γιάννης Φρέρης.

sinidisi.gr
Διαβάστηκε 421 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.