Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:28 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 14:18

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για τα αποτελέσματα για τον Covid-19

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για τα αποτελέσματα test για τον Covid-19

Το Σάββατο 21/11/2020 στο Αστυνομικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε προληπτικός έλεγχος τεστ covid 19 στο αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό. Απογευματινές ώρες της 23/11/2020, ενημερωθήκαμε ότι 34 συνάδελφοί μας είναι θετικοί στον covid 19.
Ως Ένωση αιτούμαστε την υποχρεωτική διενέργεια τεστ covid 19 σε όλο το αστυνομικό προσωπικό της Δ. Α. Ακαρνανίας. Για το λόγο αυτό προτείνουμε όπως η διενέργεια των τεστ να πραγματοποιηθεί ανά ομάδες και ανά υπηρεσία και μέχρι να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα ο συνάδελφος να παραμένει σε προληπτική καραντίνα.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε ,το Αστυνομικό προσωπικό στέκεται επάξια στο νέο του ρόλο έχοντας επωμιστεί αποκλειστικά το βάρος των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων προστασίας, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για την αποφυγή της διασποράς τόσο ανάμεσα μας όσο και στην υπόλοιπη κοινωνία.

Επίσης σήμερα, μετά από ενέργειες της Ένωσής μας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, πραγματοποιήθηκαν εκ νέου rapid test και μοριακός έλεγχος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε όλους τους θετικούς συναδέλφους μας και τα αποτελέσματα από τα rapid test ήταν σε όλους ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Αναμένουμε και τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου.
Επιπλέον, αύριο θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της Δ.Α. Ακαρνανίας rapid test και μοριακά τεστ, σε όσους έχουν έρθει στενή επαφή με τους παραπάνω συναδέλφους σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ.

Tέλος, ζητούμε από την πολιτική και φυσική ηγεσία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή της στο αστυνομικό προσωπικό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος -ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος
Ο Γενικός Γραμματέας-ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 582 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.