Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:52 πμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 23:45

Με έργο η απάντηση Κωνσταντάρα στις ειρωνείες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

1,5 εκατ. ευρώ εξασφαλίστηκαν από το Δήμο Θέρμου μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» για την αποχέτευση της Τοπικής Κοινότητας Πετροχωρίου. Ο Δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας με ανάρτησή του στα social media βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει και σε όσους μιλούσαν για «πυροτέχνημα».

«Οφείλουμε σήμερα να δώσουμε μια απάντηση με το έργο μας,στις μεθοδεύσεις ορισμένων που ειρωνεύονταν μέχρι πρότινος τις ενέργειες της δημοτικής αρχής,για τα θέματα της Τ.Κ.Πετροχωρίου. Όσοι χαρακτήριζαν το έργο της αποχέτευσης «πυροτέχνημα» σήμερα εκτίθενται απέναντι στους ίδιους τους χωριανούς τους και είναι κρίμα εκλεγμένοι να απαξιώνουν προσπάθειες, αντί να συνενώνονται δυνάμεις για το μέλλον» ανέφερε ο Σπ. Κωνσταντάρας και πρόσθεσε : «Με προσπάθειες του δημάρχου και της δημοτικής αρχής εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» το έργο «Αποχέτευση ακαθάρτων οικισμού Πετροχωρίου Δήμου Θέρμου προϋπολογισμού (1.458.500 €) και σύντομα προχωράμε στην δημοπράτηση του έργου.

Απαλλάσσουμε το Πετροχώρι από ένα χρόνιο πρόβλημα και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για προστασία όλων των παραλίμνιων τοπικών κοινοτήτων, αφού σχεδιάζουμε ένα ακόμη εμβληματικό έργο βιολογικού καθαρισμού προστασίας της λίμνης Τριχωνίδας».

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 530 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.