Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  2:12 μμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 18:40

Τεστ κορoνοϊού για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τεστ κορωνοϊού για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Θα πραγματοποιηθούν στις 2/12 με πρωτοβουλία του Συλλόγου και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Όπως σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου : “Με γνώμονα την προστασία των συναδέλφων, της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού , η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές πελάτες μας, προχώρησε σε αίτημα στον ΕΟΔΥ προκειμένου να πραγματοποιηθούν τεστ σε όσα μέλη του Συλλόγου το επιθυμούν.

Έτσι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου θα γίνονται, κατόπιν ραντεβού, τεστ από συνεργείο του ΕΟΔΥ στα γραφεία του Συλλόγου από τις 9:00 έως της 16:00. Για κλείσιμο ραντεβού απευθυνθείτε στην γραμματεία του συλλόγου καθημερινά 10:00 με 14:00 στο τηλέφωνο 2631025564. Για την ασφάλεια όλων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι συνάδελφοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ και δελτίο ταυτότητας. Τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν από τον ΕΟΔΥ στον κάθε ένα προσωπικά.”

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 395 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.