Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:44 μμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 18:17

Στην τελική ευθεία για drive-through τεστ κορωνοϊού στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εν αναμονή παραλαβής απαραίτητων υλικών από τον ΕΟΔΥ- Καιρού επιτρέποντος μπορεί να πραγματοποιηθούν ακόμη και την Κυριακή στο πάρκινγκ των παλαιών σφαγείων.

Κανονικά προχωρά ο σχεδιασμός της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ για διενέργεια στο Αγρίνιο drive-through rapid τεστ κορωνοϊού. Πρόκειται για διαδικασία που ήδη διενεργείται και σε άλλες περιοχές της επικράτειας.

Προ ημερών, έγινε γνωστό ότι έλαβαν χώρα οι πρώτες συζητήσεις από τον ΕΟΔΥ, τον δήμο και την Τροχαία. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προκριθεί τα drive-through τεστ να πραγματοποιηθούν στο χώρο του πάρκινγκ στα παλαιά σφαγεία. Ο Δήμος Αγρινίου έχει ήδη προμηθεύσει τέντες και άλλα απαραίτητα υλικά την Κινητή Μονάδα ενώ και οι αστυνομικές αρχές έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Εν αναμονή της παραλαβής ποσότητας απαραίτητων υλικών από τον ΕΟΔΥ μέσα στις επόμενες ημέρες, καλώς εχόντων των πραγμάτων και καιρού επιτρέποντος τα drive-through τεστ μπορεί να πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται και η όποια επίσημη ενημέρωση.

agrinionews.gr

 
Διαβάστηκε 414 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.