Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:19 μμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 12:34

Π. Παπαδόπουλος: Όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία πρέπει να λάβουν δώρο ή επίδομα Χριστουγέννων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η περίοδος που όλοι βγαίναμε στα μπαλκόνια των σπιτιών μας και των πολυκατοικιών για να χειροκροτήσουμε τους ήρωες του δημόσιου συστήματος υγείας, δεν είναι μακρινή.Είναι πρόσφατη, καθώς και οι μνήμες του πρώτου κύματος της πανδημίας.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται υπό διερεύνηση σχετική διαδικασία καταβολής δώρου ή επιδόματος σε ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό που ήρθαν και έρχονται “κατά μέτωπο” σε άμεση επαφή με το δεύτερο σφοδρό κύμα πανδημίας και είναι σήμερα στην πρώτη γραμμή.

Δεδομένων των ανωτέρω και σε περίπτωση που δεν υπάρξει σχετική διάψευση, θεωρώ ότι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, δηλαδή το πάσης φύσεως ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό πρέπει να λάβουν δώρο ή επίδομα Χριστουγέννων, ως ελάχιστη υποχρέωση της πολιτείας στο έργο που υπηρετούν την κρίσιμη αυτή περίοδο, σύμφωνα και με τις προτάσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ.

Πάνος Παπαδόπουλος
Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλ/νίας
Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»
Διαβάστηκε 403 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.