Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:56 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 18:22

Αντώνης Οικονόμου – single «Στο υπογράφω»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γεννημένος στο Παραλίμνι της Αμμοχώστου ο τραγουδοποιός Αντώνης Οικονόμου, συνεχίζει εδώ και πολλά χρόνια να μας προσφέρει υπέροχα τραγούδια τα οποία είναι δημιουργίες δικές του, αλλά και συνεργασίες με γνωστούς και καταξιωμένους δημιουργούς.

Μετά από μια σειρά κυκλοφοριών singles, όπως τα «Είναι η αγάπη εκδρομή», «Άι στα κομμάτια», «Όπου κι αν γυρνάς» και «Δυόμισι χρόνια», οι τελευταίες του κυκλοφορίες είναι η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο «Λευκό χαρτί» που φέρει την υπογραφή των Χρήστου Νικολόπουλου, Λίας Βίσση, Βίκης Γεροθόδωρου καθώς και το single «Ο παπαγάλος», σε στίχους και μουσική δικούς του και παραγωγή του Ρουσσέτου Δημητρόγλου των 15-50, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Παντελή Παντελίδη.

Σας παρουσιάζουμε το τραγούδι «Στο υπογράφω»

Στίχοι - Μουσική : Αντώνης Οικονόμου

Παραγωγή: Αντώνης Οικονόμου, Δημήτρης Ζαχαρίου - Studio Nuevo

Ηλεκτρική κιθάρα: Κωνσταντίνος Κακούσιας

Δείτε το official lyric video του τραγουδιού εδώ

Official links

https://www.facebook.com/AntonisEconomouOfficial

https://www.youtube.com/channel/UCblNMUpw5KW6DGzK04MHjYQ

Διαβάστηκε 938 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.