Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 17:45

"Ποσο Σ'Αγαπω" : Το πιο γλυκό και ερωτικό τραγούδι γι' αυτά τα Χριστούγεννα ανήκει στον Μιχάλη Νεοφύτου.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

 

Ο Μιχάλης Νεοφύτου μετά από την επιτυχία που έχει γνωρίσει μέσα από το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο "Μ'ένα Σου Φιλί", το οποίο έχει αγαπηθεί από τον κόσμο έχει ακουστεί στα περισσότερα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κυπρο και έχει γίνει η επιλογή αρκετών Dj, αυτή τη φορά έρχεται ανανεωμένος με την πιο γλυκιά και ερωτική μπαλάντα γι αυτά τα Χριστούγεννα που φέρει τον τίτλο "Πόσο Σ'Αγαπω" . Ενα τραγούδι που θα αγγίξει τις καρδιές όλων μας, αφού από το πρώτο άκουσμα η μουσική σε συνδυασμό με τη βελούδινη και αισθαντική φωνή του Μιχάλη θα μας ταξιδέψει και θα μας κάνει να ερωτευτουμε τα φετινά Χριστούγεννα. 
 
Το συγκεκριμένο τραγούδι θα γίνει σίγουρα μια από τις αγαπημένες μας επιλογές γι αυτά τα Χριστούγεννα και όχι μόνο. Τους στίχους και τη μουσική και σ'αυτο του το τραγούδι υπογράφει ο Μιχάλης Νεοφύτου. Η ενορχήστρωση έχει γίνει από τον Γιάννη Θάνο στο Studio Ηχομετρο. 
Το τραγούδι κυκλοφορεί από την ©Top Records. 
Ακούστε το τραγούδι στο YouTube :
 
Διαβάστηκε 2024 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.