Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:19 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 12:15

Ξεκίνησε η διανομή συσσιτίων από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες συνθήκες λόγω της καραντίνας και της υγειονομικής κρίσης ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου σε συνεργασία με τα Νομικά του Πρόσωπα επαναφέρει την διανομή συσσιτίων.

Πιο συγκεκριμένα από σήμερα θα ξεκινήσει η διανομή σε όσους είναι δικαιούχοι με την συνεργασία των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε μια προσπάθεια να απαλυνθούν κάπως οι επιπτώσεις της κρίσης.

Επίσης ξεκινά και πάλι η τηλεφωνική υποστήριξη από την Κοινωφελή Επιχείρηση και όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνεί στο τηλ. 26310 27666 με το εξειδικευμένο προσωπικό.

Σήμερα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος βρέθηκε στον Παιδικό Σταθμό του Αγίου Παύλου όπου έδωσε κατευθύνσεις σε όσους εργαζομένους των Παιδικών Σταθμών θα συνδράμουν την προσπάθεια. «Στόχος κανείς δημότης να μην αισθάνεται μόνος. Να απλώσουμε όλοι μια βεντάλια ανθρωπιάς και ευαισθησίας η οποία ει δυνατόν να καλύπτει τους συμπολίτες μας», είπε μεταξύ άλλων προς τους εργαζομένους ο Δήμαρχος.

Διαβάστηκε 534 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.