Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:49 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 19:42

Η πανδημία επανήλθε δριμύτερη αλλά τελικά η ‘’δήθεν’’ κοινωνική υπευθυνότητα της Εταιρείας Γέφυρα ΑΕ είχε…ημερομηνία λήξης.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Πάμε Μπροστά” Ανδρέας Κοτσανάς όσων αφορά τις δωρεάν διελεύσεις των εργαζομένων στην υγεία από την Γέφυρα Α.Ε.

Αναλυτική η ανακοίνωση

Η πανδημία επανήλθε δριμύτερη αλλά τελικά η ‘’δήθεν’’ κοινωνική υπευθυνότητα της Εταιρείας Γέφυρα ΑΕ είχε…ημερομηνία λήξης.

Τον Μάρτιο του 2020 κατά τη διάρκεια του 1ου lockdown η εταιρεία Γέφυρα ΑΕ είχε προβεί στην έκδοση δωρεάν διέλευσης e-pass στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των τριών νοσοκομείων της Πάτρας δεσμευόμενη ρητά ότι θα στεκόταν αρωγός- καλά διαβάζετε- στην ανανέωση του προγράμματος χορήγησης e-pass ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας όταν αυτό ήταν και πάλι επιβεβλημένο.

Παρά το γεγονός οτι ήδη διανύουμε την 11η ημέρα του 2ου lockdown με τα νοσοκομεία της περιοχής να βρίσκονται σε οριακό σημείο καθώς επίσης και οι αντοχές του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ, φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό να ευαισθητοποιήσει την “δήθεν” υπεύθυνη εταιρεία Γέφυρα ΑΕ η οποία αθετεί προκλητικά τις γραπτές εταιρικές της δεσμεύσεις και αγνοεί επιδεικτικά το δίκαιο αίτημα τόσο των ιατρών και νοσηλευτών όσο και φορέων της περιοχής.

ΥΓ.Το θέμα θα εισαχθεί για συζήτηση στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας όπως είχαμε προαναγγείλει.

Πηγή:nafpaktianews.gr
Διαβάστηκε 458 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.