Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:29 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 19:41

Μεσολόγγι: Νότα αισιδιοξίας δίνει ο γιορτινός στολισμός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η καραντίνα έχει ρίξει την ψυχολογία του κόσμου που αναγκάζεται να μένει μέσα στο σπίτι, όμως όλοι ελπίζουν ότι τα Χριστούγεννα θα γιορταστούν, για να έρθει και πάλι η ελπίδα και η ζεστασιά στις καρδιές όλων.

O Δήμος Μεσολογγίου προκειμένου να δώσει μια νότα αισιοδοξίας, ξεκίνησε τον γιορτινό στολισμό στους δρόμους της πόλης.

Ήδη τα συνεργεία έχουν τοποθετήσει στολίδια σε κεντρικά σημεία. Πολλά από αυτά σχεδιάστηκαν από την γνωστή καλλιτέχνη Μαρία Κοττά. Πρόκειται για πολύ όμορφα και διακριτικά φαναράκια που κατασκευάστηκαν με ελάχιστα έξοδα από τους τεχνίτες του Δήμου στον χώρο του αμαξοστασίου.

Επίσης τοποθετούνται κατασκευές με πολλά λαμπιόνια που μοιάζουν με πολυελαίους ένας εκ των οποίων είναι μπροστά από το Χρυσογελέικο.

Όταν ολοκληρωθεί ο διάκοσμος της πόλης, ελπίζεται ότι θα δίνει μια πολύ όμορφη και γιορτινή εικόνα, ώστε ο κόσμος να νιώσει λίγη χαρά και εορταστική διάθεση, αφού όπως φαίνεται οι συνθήκες φέτος δεν θα επιτρέψουν τις συναθροίσεις και τις εξόδους για διασκέδαση.

Πηγή:aixmi-news.gr
Διαβάστηκε 509 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.