Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:38 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 18:30

Η “ολιστική μελέτη” και ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Περίφημη «ολιστική μελέτη» που παρουσιάστηκε χθες, θα έπρεπε να κάνει όσους συμμετέχουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο να αισθάνονται ντροπή. Τι λέει η UEFA: Έχετε βρώμικο ποδόσφαιρο στο οποίο κυριαρχεί η βία!

Η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στα στημένα παιχνίδια την τελευταία τετραετία (122, εκ των οποίων στα 57 συμμετείχαν 5 συγκεκριμένες ομάδες!), χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός. Είναι 2η στην Ευρώπη σε ποδοσφαιρική βία και επεισόδια στους αγώνες.

Επισημαίνεται ο καθοριστικός ρόλος που παίζουν σ’ αυτή την κατεύθυνση τα Μέσα Ενημέρωσης και η ανάγκη να αλλάξουν τα πάντα. Η οργανωτική δομή της ΕΠΟ και η αντιπροσώπευση, το πειθαρχικό πλαίσιο και η εφαρμογή νόμων και κανόνων. Ακόμα και την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων συστήνει…

Μέσα σ’ αυτό το χάλι, πρέπει να είμαστε περήφανοι ως Αγρινιώτες, που υπάρχει μια ομάδα που τόσα χρόνια είναι πολύ μακριά απ’ όλα αυτά. Ανεξάρτητη, χωρίς πάτρωνες, χωρίς δανεικούς και συναλλαγές. Μακριά από τη βία, με φιλόξενες εγκαταστάσεις και συμπεριφορές. Που διεκδικεί όχι μόνο για το δικό της συμφέρον αλλά και το κοινό όφελος, αυτά που η UEFA θέλει να εφαρμοστούν (διαιτησία, διαφάνεια, ισονομία, τηλεοπτικά κ.α.) το επόμενο διάστημα ΚΑΙ στην Ελλάδα.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 508 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.