Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:53 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 12:13

Δεν πείθει η Εθνική, αλλά…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την εθνική μας έφτασε το κομβικό ματς με τους Σλοβένους, το οποίο ή το κερδίζει και κατακτά άνοδο ή δεν κερδίζει και αρχίζει νέα εσωστρέφεια.

Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικα στοιχηματος

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Ως οπαδός της εθνική μας ομάδας, θλίβομαι βαθύτατα με την τοξικότητα που έχει μεταφερθεί από καιρό στις τάξεις της. Τα προβλήματα σε συλλογικό επίπεδο έχουν επηρεάσει την εθνική μας, έχοντας δημιουργήσει από καιρό ένα κλίμα εμφυλίου. Οι μεν, από τη μία μεριά,  γκρινιάζουν για ό,τι υπάρχει και βέβαια με τις επιλογές του εθνικού εκλέκτορα και από την άλλη, οι υπόλοιποι χαίρονται για τα ακριβώς αντίθετα.

Το σημαντικότερο, βέβαια, πρόβλημα, το δημιουργούν τα μέσα ενημέρωσης. Εννοώ αυτά που ανήκουν οπαδικά σε συγκεκριμένες ομάδες ή μπλοκ και προσπαθούν να πείσουν τους αδαείς με κάθε λογής επιχείρημα. Μπάλα «δόξα τω Θεώ» βλέπουμε επί δεκαετίες, αγώνες της εθνικής μας έχουμε δει πάμπολλους και μπορούμε να κρίνουμε για το επίπεδό της, την ποιότητά της και για το θέαμα που προσφέρει. Φτάσαμε στο σημείο όταν κάνεις κριτική δημόσια για αυτό που βλέπεις, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει, αυτόματα να εντάσσεσαι σε συλλογικό μπλοκ. Αδιανόητα πράγματα.

Δεν ξέρω τι να περιμένω κόντρα στους Σλοβένους. Κανένα αποτέλεσμα δεν θα μου κάνει εντύπωση. Η εθνική δεν με πείθει για τις ικανότητές της, αλλά ελπίζω να κάνουμε την υπέρβαση. Είμαστε σε όμιλο με πολύ μέτριες ομάδες, του χεριού μας ουσιαστικά και θα είναι κρίμα να χαθεί η ευκαιρία. Μπορούμε. Ως Έλλην που αγαπά αγνά την εθνική του ομάδα, θα κάτσει να δει το ματς με την ευχή να κερδίσει. Θα βλέπω το γαλανόλευκο χρώμα μόνο και όχι τα υπόλοιπα συλλογικά. Ποντάρω οπαδικά σήμερα, παραβαίνοντας στοιχηματικούς κανόνες. Άσος.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για το Nations League στο Foxbet.gr

Διαβάστηκε 502 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.