Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:45 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 10:31

2o ΕΠΑΛ Αγρινίου: Χορηγία πέντε φορητών Η/Υ για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η ανακοίνωση του 2ου ΕΠΑΛ:

Ευχαριστούμε θερμά τoν κ. Βλάχο Σταύρο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας “Alstom”, για την πολύτιμη χορηγία πέντε φορητών Η/Υ υψηλής τεχνολογίας στο σχολείο μας και για την παροχή σταθερών Η/Υ και άλλου υλικού στο προσεχές μέλλον.
Ένα από τα εργαστήριά μας όντως απαρχαιωμένο τεχνολογικά, θα εκσυγχρονιστεί και θα διευκολυνθεί η εκπαιδευτική διαδικασία ανταποκρινόμενο στα σύγχρονα απαιτητικά προγράμματα προς όφελος όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σας γνωρίζουμε επίσης, ότι οι Η/Υ θα διατεθούν προσωρινά σε μαθητές μας που δεν έχουν συσκευή για να έχουν πρόσβαση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέχρι τη λήξη της.

Στα Επαγγελματικά Λύκεια ο εργαστηριακός εξοπλισμός είναι προαπαιτούμενο, αφενός μεν για τη σύνδεση θεωρίας-πράξης και αφετέρου για την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των μαθητών στις δεξιότητες που απαιτεί ο τομέας Πληροφορικής και γενικότερα η εκπαιδευτική διαδικασία στην ψηφιακή εποχή.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω την εκπαιδευτικό που υπηρέτησε στο σχολείο μας  κατά το  σχολικό έτος 2019-20 και μεσολάβησε για τη χορηγία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 393 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.