Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:14 μμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 11:02

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Απάντηση του Αντιπροέδρου της Κοινωφελούς Ν. Σπανού στον Δημήτρη Ράπτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απάντηση του Αντιπροέδρου της Κοινωφελούς Ν. Σπανού στον Δημήτρη Ράπτη

Κύριε Ράπτη το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Κανείς δεν σας ζήτησε ποτέ του κωδικούς του e-banking. Αυτοί παραδόθηκαν σε σας στα γραφεία της Κοινωφελούς και συντάχθηκε πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής γι αυτό.

Γιατί όμως σας ενοχλούσε να γνωρίζει ο αντιπρόεδρος αν γινόταν πληρωμές; Πληρωμές που εσείς κάνατε. Μήπως θέλατε να κρύψετε κάτι; Μήπως οι πληρωμές που κάνατε χαρακτηρίζονταν από γεωγραφικά κριτήρια και ρουσφετολογικά σε αντίθεση με την αρχή της χρονικής προτεραιότητας;

Οφείλατε επίσης να γνωρίζετε ότι η προηγούμενη διοίκηση και ο προκάτοχός σας κ. Σωτηρακόπουλος είχαν προβεί σε όλες τις ενέργειες για την ρύθμιση των οφειλών στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία (οφειλές που κληρονόμησε η επιχείρηση από άστοχες ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής). Φυσικά δεν ενδιαφερθήκατε ποτέ για αυτό.

Μην το παίζετε λοιπόν "εργατοπατέρας" γιατί είστε εκτεθειμένος. Εισηγούσασταν να μην πληρωθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ αλλά να πληρώσουμε μόνο ένα μήνα, για να πληρώσουμε άλλους "για να κάνουμε παιχνίδι". Σας απέστειλε ο κ Δήμαρχος την 5/11/2020 όπως και στα μέλη του ΔΣ της επιχείρησης ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο σας καθιστούσε την προσοχή να πληρωθούν απαρέγκλιτα τα δεδουλευμένα των εργαζομένων ή όχι; Το διαβάσατε; Αληθές είναι ότι προβήκατε μόνος σας σε απολύσεις εργαζομένων σε δύο ΚΔΑΠ; Μην δείχνετε τόση αγάπη στους εργαζόμενους…

Τα τρωκτικά που σας πλησίασαν και σας κατεύθυναν ελέγχονται από την Δικαιοσύνη και να δούμε που θα φωλιάσουν. Το πόρισμα των ελεγκτών το διαβάσατε; Μάλλον ούτε και για αυτό ενδιαφερθήκατε.

Δυστυχώς «ναπολεόντεια» συμπεριφορά είχατε εσείς. H φράση "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ" είναι δική σας. Ξεχάσατε πόσες ώρες ο κ. Δήμαρχος και όχι μόνο, αφιέρωσε για να σας εξηγήσει ότι πρέπει να συνεργάζεστε και πόση υπομονή επέδειξε στα λάθη σας, που έφεραν σε δύσκολη θέση την επιχείρηση και κυρίως πόση ανοχή επέδειξε στην αυθάδη και απρεπή συμπεριφορά σας παρουσία και τρίτων κάνοντας πάντα τον μικρότερο!!

Δυστυχώς δεν το εκτιμήσατε, γιατί λείπει ο σεβασμός και περισσεύει το θράσος. Κρίμα... Είστε ηλικιακά μικρός και μπορώ να σας συμβουλέψω ότι με θράσος δεν πας μπροστά!

Υ.Γ. Καλά, δεν ξέρετε ότι το συμβούλιο της επιχείρησης είναι εννιαμελές και όχι επταμελές; Με τέσσερις παρόντες δεν έχετε καν απαρτία για νόμιμη σύγκληση; Μα καλά ούτε αυτό δεν σας έμαθαν; Με λύπη ανακαλύπτω ότι το μόνο που σας έμαθαν είναι να στέλνετε τελεσίγραφα. «Η εγώ ή αυτός...»! Ωραία στάση απέναντι σε έναν άνθρωπο που σας εμπιστεύθηκε τις τύχες της Επιχείρησης και δηλώνατε ότι δεν θα τον διαψεύσετε…

Να πείτε όμως στο συντάκτη της επιστολής σας να αλλάξει γλώσσα και ύφος γίνεται εύκολα αντιληπτός.

Με εκτίμηση

Ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς

Νικόλαος Σπανός

Διαβάστηκε 422 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.