Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:16 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 01:16

Περιβαλλοντικοί όροι για το Αρδευτικό Βόνιτσας-Μοναστηρακίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ακόμα ένα έργο που παίρνει το δρόμο του!

Με την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειάρχη για ένταξή του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, υπεγράφη απ’ τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη κ. Λάμπρο Δημητρογιάννη η έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου Βελτίωση του Αρδευτικού Δικτύου Βόνιτσας-Μοναστηρακίου, του ΤΟΕΒ Ανακτορίου.

Το έργο αναμένεται να επιλύσει χρόνια προβλήματα του συγκεκριμένου δικτύου, και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 2,2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να λειτουργήσει σε πλαίσια εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

«Για αυτό άλλωστε και προσθέσαμε και όρους διασφάλισης της ακεραιότητας των προστατευόμενων περιοχών NATURA, που βρίσκεται το συγκεκριμένο έργο. Η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και η μείωση του κόστους είναι διαρκής στόχος για το νομό μας», αναφέρει ο κ. Δημητρογιάννης.

Διαβάστηκε 538 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία