Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:51 μμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 23:18

Παρουσιάζεται την Τρίτη (17/11) στον Μητσοτάκη η μελέτη FIFA/UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο αρμόδιος υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, ενημέρωσαν πως η Ολιστική Μελέτη των FIFA/UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα παρουσιαστούν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την προσεχή Τρίτη (17/11) μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα κυριότερα σημεία της Ολιστικής Μελέτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που παραδόθηκε από FIFA/UEFA στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα παρουσιαστούν στους εγχώριους ποδοσφαιρικούς φορείς την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της ΕΠΟ, τον πρόεδρο της SL1 και τις 14 ΠΑΕ – μέλη της, τον πρόεδρο της SL2 και τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ. Την παρουσίαση θα κάνει ο Luca Nicola, Head of National Governance and Global Institutions UEFA

tempo24.gr

Διαβάστηκε 506 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.