Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:45 πμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 17:48

Μια αγρινιώτισσα μητέρα γράφει για την αγωνία της και ζητά «να βάλουμε πλάτη όλοι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καμιά φορά νομίζουμε ότι οι απόψεις που έχει ο πολύς κόσμος είναι οι εξαλλοσύνες που βλέπει κανείς στα σόσιαλ μίντια ή στα διάφορα σχόλια όπου ο καθένας καλείται να παίξει κι έναν ρόλο.

Έφτασε στα χέρια μας η κραυγή απελπισίας μιας μητέρας(τα στοιχεία της είναι στην διάθεση του site) που ζητά έστω και τώρα το αυτονόητο, κατανόηση από όλους και κοινή προσπάθεια, απέναντι στην πανδημία.

Νομίζουμε ότι καλό είναι να αφήσουμε το κείμενο να μιλήσει μόνο του, όπως ακριβώς μας το έστειλε μια μάνα που βλέπει το ίδιο έργο, τα καλύτερα χρόνια των παιδιών να χάνονται από τις αβλεψίες όλων μας.

«Βαρέθηκα… Φτάνει πια…Τα παιδιά μας…τα παιδιά που δεν πρόλαβαν ούτε πέρσυ ούτε φέτος να μάθουν τίποτα παιδιά στην Α τάξη δημοτικού και στις υπόλοιπες … τα καταστρέψαμε…τα καταστρέψαμε εμείς οι ίδιοι που μια πιστεύουμε και μια δεν πιστεύουμε στον ιό…Καλώς και έκλεισαν δεν είμαι αντίθετη….Ας βάλουμε όμως πλάτη σε όλα αυτά τα παιδιά που χάνουν από πέρσυ τις χρονιές ,ας βάλουμε πλάτη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έκλεισαν τα μαγαζιά τους και δεν πρόκειται να ξανά ανοίξουν…ας βάλουμε πλάτη σε αυτούς που βγήκαν σε αναστολή εργασίας και δεν μπορούν να πάρουν για την οικογένειά τους ούτε τα βασικά…Φτάνει πια!!!

Πιστεύεις δεν πιστεύεις δεν κάνεις κακό στους πολιτικούς…δεν πας έτσι κόντρα!!!Πας κόντρα σε μένα και στον διπλανό σου απλό άνθρωπο που πασχίζει πια να τα βγάλει πέρα… Όσο για σένα νεολαίε περάσαμε και εμείς από την ηλικία σου …όσο και να είσαι ατίθασο νιάτο πας κόντρα στην μάνα σου και στον πατέρα σου που χάνουν τις δουλειές τους….Όσο για σένα παππού που θες να πας στο καφενείο… πας κόντρα στα παιδιά και στα εγγόνια σου που θέλουμε να βγούμε κάποια στιγμή έξω και να πάρουμε μια μεγάλη αναπνοή ελεύθεροι!!

Τι άλλο μένει να ειπωθεί; Νομίζουμε τίποτε απολύτως.

Για την μεταφορά
Γ Συμψηρής

agrinioenews.gr

Διαβάστηκε 807 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.