Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:13 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 18:05

Παναιτωλικός: Εκτός ο Καρασαλίδης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επέστρεψαν οι περισσότεροι από τους τραυματίες σε πλήρες πρόγραμμα, διαθέσιμος θα είναι και ο Νίκο Ματσόλα.

Τα «μανίκια» έχουν «σηκώσει» στον Παναιτωλικό ώστε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, ενόψει Άρη. Εκτός «μάχης» ο Τέλης Καρασαλίδης.

Από τη στιγμή που έφτασε στο Αγρίνιο ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του δεν άφησαν τον χρόνο να πάει… χαμένος. Ο «Κολοσσός» έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει άλλωστε, ιδίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του Παναιτωλικού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναιτωλικός στα στατιστικά της Λίγκας φιγουράρει στην πρώτη θέση στις… αποκρούσεις. Τα «καναρίνια» διαθέτουν αυτή τη στιγμή την χειρότερη επίθεση, με μόλις 3 γκολ και όλα από στημένες μπάλες.

Είναι παράλληλα τελευταίος στην παραγωγή φάσεων, με μόλις 37 τελικές σε οκτώ αγώνες. Όλα αυτά ο Δέλλας καλείται να τα αλλάξει άμεσα. Βέβαια, για να γίνει αυτό πρέπει να έχει και στη διάθεσή του ένα ρόστερ υγιές. Οι τραυματισμοί για τον Παναιτωλικό υπήρξαν αρκετοί το τελευταίο διάστημα.

Τη δεδομένη στιγμή η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών μετέχει στο πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης, με τον Νίκο Ματσόλα να ακολουθεί μέρος του και οσονούπω να επιστρέφει σε πλήρεις ρυθμούς. Μοναδικός απόντας ο Τέλης Καρασαλίδης.

Ο βορειοελλαδίτης στόπερ τραυματίστηκε στον αγώνα των Ιωαννίνων και αντικαταστάθηκε αμέσως. Αντιμετωπίζει τραυματισμό προσαγωγών-κοιλιακών και θα είναι δεδομένα εκτός για την αναμέτρηση με τον Άρη. Το ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας του θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 477 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.