Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:59 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 14:36

Παναιτώλιο: Αναμένουμε την αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού και την άρση επικινδυνότητας στον Κόμβο Ερμίτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όπως προκύπτει από την ενημέρωση στον τοπικό τύπο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενισχύει με συμπληρωματική εργολαβία το πλαίσιο του έργου «Συντήρηση σήμανσης και ασφαλτόστρωσης επαρχιακού οδικού δικτύου ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας» και εντάσσει σε αυτό την αποκατάσταση των βλαβών ηλεκτροφωτισμού στη σήραγγα του Αγίου Ηλία.

Η Κοινότητα Παναιτωλίου επικροτεί και συγχαίρει την Περιφέρεια για τις διορθωτικές κινήσεις που αποσκοπούν στην αποκατάσταση παραλείψεων και αδικιών εις βάρος περιοχών που δεν εντάχθηκαν στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση σήμανσης και ασφαλτόστρωσης επαρχιακού οδικού δικτύου ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας» και αναμένει ανάλογες κινήσεις και ανακοινώσεις των υπευθύνων για συμπληρωματική εργολαβία που θα αφορά στην αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού και την άρση επικινδυνότητας στον Κόμβο Ερμίτσας.

Κοινότητα Παναιτωλίου
Πηγή: panaitolionews.blogspot.com
Διαβάστηκε 321 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.