Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:06 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 21:47

MARIALENA – album “Vanity”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γεννημένη στην Αθήνα το 1990.Η Μαριαλένα Τρικόγλου (λυρική σοπράνο), τελειοποίησε τις μουσικές σπουδές της στο κλασικό τραγούδι  στο ωδείο Νικόλαος Μάντζαρος  με την πρωταγωνίστρια της  Εθνικής λυρικής σκηνής  κ.α Μαρία Μαρκέτου, με άριστα παμψηφεί και Α βραβείο.  Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες και κονσέρτα στην Ελλάδα,σαν σολίστ στην βιβλιοθήκη του μεγάρου μουσικής αθηνών και επίσης σε παραστάσεις όπως  στην οπερέτα « ο βαφτιστικός» του Σακελλαρίδη,στην όπερα « Οι γάμοι του φίγκαρο» του Motzart, όπως και στην όπερα « Carmen» του Bizet ,στον φιλολογικό σύλλογο «Παρνασσός», στον σύλλογο νέας σμύρνης, στο βυζαντινό μουσείο με θέμα την ζωή και τα έργα του Michael de Cervantes με την διεθνούς φήμης τσεμπαλίστρια Γιούλη Βεντούρα, εν παρουσία του Ισπανού πρέσβη και αξιόλογων καλλιτεχνών. Επίσης έχει συμμετάσχει δύο φορές στο φεστιβάλ αιγαίου στο θέατρο της Σύρου, στην όπερα του Puccinisuor Angelica”, όπως και τον επόμενο χρόνο ως  μέλος χορωδίας στο “coronation mass” του Mozart, στο θέατρο Απόλλων.

Οι μουσικές σπουδές της επίσης περιλαμβάνουν πιάνο, θεωρία της μουσικής και μουσικό θέατρο. Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια και master classes με τους Michael Chance, Δημήτρη Τηλιακό και Δημήτρη Καβράκο.

Τα τελευταία δύο έτη δραστηριοποιείται στον χώρο της ροκ και μέταλ σκηνής, έχοντας στα χέρια της μία δισκογραφική δουλειά με τίτλο «VANITY». Η διδασκαλία της απευθύνεται σε κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο.

Είναι τελειόφοιτος του τμήματος φωτογραφίας της σχολής ΑΚΤΟ και πτυχιούχος latin και ευρωπαϊκών χορών στην σχολή the dance club, όπου έχει εργαστεί και ως  δασκάλα.

PROPHECIES – OFFICIAL LYRIC VIDEO

OFFICIAL LINKS

Διαβάστηκε 689 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.