Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:52 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 18:52

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Γούρι αγάπης 2021 - Οίκος Ζολώτα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά τον Οίκο Κοσμημάτων ZOLOTAS που για ακόμη μία χρονιά στέκεται στο πλευρό της με τη χορηγία του Γουριού 2021 από τη συλλογή ‘’Daphne’’

Για το έτος 2021 ο οίκος ZOLOTAS θέλοντας να τιμήσει την επέτειο για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 δημιούργησε τη συλλογή ‘’Daphne’’ εμπνευσμένη από το δάφνινο στεφάνι. 

Το υπέροχο, αειθαλές δαφνόφυλλο εκτός από έπαινος και σύμβολο σωτηρίας και ενότητας υιοθετήθηκε ως γνήσιο νικητήριο έμβλημα. 

Ένα πολύτιμο γούρι υψηλού συμβολισμού που θα φέρει ΕΙΡΗΝΗ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ σε όλο τον κόσμο.

Απευθύνουμε σταθερή και επίμονη έκκληση για την προώθηση της πώλησης του Γουριού 2021 προς όλους τους φίλους, μέλη, υποστηριχτές, δωρητές, επιχειρήσεις, οργανισμούς, ποικίλους φορείς και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά που κατανοεί ότι στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε τα ιδρύματα που βρίσκονται έξω από την κρατική οικονομική ομπρέλα και προστασία, αντιμετωπίζουν προβλήματα απρόσκοπτης λειτουργίας και γενικά επιβίωσης. 

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου απευθύνει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την άμεση ανταπόκρισή σας, σε κάθε αίτημά της, τη μακροχρόνια συνεχή και σταθερή στήριξή σας στο έργο της και δεσμεύεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα καλύτερες και καινοτόμες επιστημονικές, ιατρικές παρεμβάσεις στα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικά και άλλα συνοδά προβλήματα.  

Για να προμηθευτείτε το Γούρι Αγάπης 2021 της ΕΛΕΠΑΠ, αποκλειστική δημιουργία του Οίκου ZOLOTAS παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ: 26410-55035 ή μέσω emai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

 

Με εκτίμηση,



Η Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας  

Λαμπρινή Κολοβού                            Θεοδώρα Τρομπούκη


 

 

Αγοράστε και φέτος 

το Γούρι Αγάπης της ΕΛΕΠΑΠ

 

Αποκλειστική Δημιουργία του Οίκου ΖΟΛΩΤΑ

προς τιμή της Επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

 

“Daphne” 

Παντοτινό κόσμημα του Ελληνικού Πολιτισμού

Σύμβολο Νίκης και Ενότητας

σε ασήμι επιχρυσωμένο ματ 30€

 

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΤΑΙΡΊΑ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΆΣΕΩΣ ΑΝΑΠΉΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
Περιφερειακός Δρόμος Αγ. Χριστοφόρου, Περιοχή Γκένοβα Αγρίνιο , τηλ.26410-55035
fax:26410-55039,  www.elepap.gr , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαβάστηκε 920 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.